Pyöräilyt

Pyöräily on hyvä tapa tutustua
ympäristöön ja nähtävyyksiin sekä ihmisiin

Tervetuloa pyöräilemään!

Pyöräilyt ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Osallistuminen ei edellytä Imatran Lapinkävijöiden jäsenyyttä eikä ennakkoilmoittautumista. Pyöräillessä pidämme taukoja noin puolen tunnin välein. Pyöräilyn aikana mahdollisesti ostettavat palvelut tai tuotteet pyöräilijä kustantaa itse.

Iltapyöräilyt ovat noin 2 – 3 tuntia kestäviä retkiä. Lähtö iltapyöräilyihin Imatran urheilutalolta (Kotipolku 2) klo 18, ellei toisin mainita.

Päiväretket ovat koko päivän retkiä, kestoltaan noin 6 – 8 tuntia. Lähtö päiväretkille alkaa Imatran urheilutalolta (Kotipolku 2) klo 10, ellei toisin mainita. Päiväretkien pituudesta johtuen on hyvä olla hieman tuntumaa pyörän selässä istumiseen, esimerkiksi iltapyöräilyistä.

Pakollisena varusteena pyöräretkille ovat polkupyörä ja pyöräilykypärä. Suosittelemme kirkasväristä ajoasua tai huomioliiviä. Mukaan säähän sopiva vaatetus, juomaa ja taukoevästä omaan tarpeeseen. Varsinkin lämpimällä ilmalla on tärkeää nauttia riittävästi juotavaa.

Tapahtumista ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan näillä nettisivullamme ja Uutisvuoksi –lehden seurapalstalla. Säästä tai muista päivän olosuhteista johtuen ohjelman ja reitin muutokset ovat mahdollisia, mutta pieni sade ei pyöräilyä haittaa.

Klikkaa tästä tutustuaksesi pyöräilytoimintaamme tarinan muodossa Fillarikertomus1