Lapinkävijä 2023

Uusi Lapinkävijä lehti on viimein tullut painosta. Digiversio vielä odotuttaa itseään, mutta lisätään sekin tänne heti kun saadaan.

Lehti jaetaan perinteisesti talkoovoimin, joten eripuolilla Imatraa lehti tipahtelee postilaatikoihin vähän eri aikaan, kerrostaloihin ja ulkopaikkakunnille lehti tulee postin mukana. Toivottavasti viikon sisällä kaikki ovat lehtensä saaneet. Jos lehteä ei ala kuulua, laita viestiä jäsensihteerille: jukka.kirjonen(at)pp.inet.fi

Tämän vuoden lehti kun on saatu pois sydämeltä on aika tähytä jo ensi vuoteen. Sen tiimoilta kaipailisimme tiedotustoimikuntaan uusia jäseniä. Kotisivuilla, somessa ja lehdessä riittää kehitettävää ja porukalla asioiden vieminen eteenpäin on aina mukavampaa. Laita viestiä sähköpostilla ilk.tiedotus(at)gmail.com

Otamme vastaan kaikenlaisia kehitysideoita, vaikka et toimikuntaan haluaisikaan liittyä.