Kaluston vuokraus

Kalustoa vuokrataan vain Imatran Lapinkävijöiden jäsenille!

Jotta pystymme tarjoamaan teille mahdollisimman hyvin tarpeidenne mukaisen kaluston, toivomme yhteydenottoanne riittävän ajoissa ja mieluiten päiväsaikaan. Toimintamme on vapaaehtoista ja puhelimeen ei aina ennätetä vastata heti, mutta yhteys otetaan heti kun se on mahdollista.

Vuokrahinta suhteutetaan siihen, kuinka monta kanoottia vuokrataan, tarvitaanko melontaohjaajaa ja kuinka kauan tilaisuus kestää, sekä matkakuluihin. Imatran Lapinkävijät ei vastaa kalustolle tai vuokraajalle tai vuokraajan omaisuudelle aiheutuneista vaurioista eli vuokraajalla olisi hyvä olla jonkin sortin vakuutus.

Kaluston vuokraushinnat 2021
Kajakkiyksikkö 25 €/päivä+5 € alkava vuorokausi
Kajakkikaksikko 35 €/päivä+5 € alkava vuorokausi

Pieni peräkärry (1-6 kanoottia 1-7 vrk) 25 €/kerta
Iso peräkärry (1-12 kanoottia 1-7 vrk) 35 €/kerta

Kaluston vuokraus maksetaan ennakkoon yhdistyksen tilille OP FI92 5620 0920 5337 90 ja osoitetaan vajanhoitajalle viimeistään vuokraushetkellä. Vuokra sisältää kanootit, melat, melontaliivit ja aukkopeitot. Jos kalusto luovutetaan käytännön syistä aikaisemmin tai palautetaan sovitusti myöhemmin, ei ylimääräisistä vuorokausista veloiteta. Vuokrausta johtaa kanoottivajanhoitaja ja hänen kanssaan sovitaan kaikki asiat. Teemme työtä talkoilla ja vastaamme yhteydenottoihinne heti kun mahdollista.

Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata kanootilleen säilytyspaikan. Vuosimaksu on 30 € ja laskutus kyseiseltä vuodelta tapahtuu tammikuun lopussa.

Vajanhoitajan puhelin 046 637 0502