Kaluston vuokraus

KALUSTOA VUOKRATAAN VAIN IMATRAN LAPINKÄVIJÖIDEN JÄSENILLE.

TILINUMERO  OP FI92 5620 0920 5337 90

Jotta pystymme tarjoamaan teille mahdollisimman hyvin tarpeidenne mukaisen kaluston, toivomme yhteydenottoanne riittävän ajoissa ja mieluiten päiväsaikaan. Toimintamme on vapaaehtoista ja puhelimeen ei aina ennätetä vastata heti, mutta yhteys otetaan heti kun se on mahdollista.

Vuokrahinta suhteutetaan siihen, kuinka monta kanoottia vuokrataan, tarvitaanko melontaohjaajaa ja kuinka kauan tilaisuus kestää, sekä matkakuluihin. Imatran Lapinkävijät ei vastaa kalustolle tai vuokraajalle tai vuokraajan omaisuudelle aiheutuneista vaurioista eli vuokraajalla olisi hyvä olla jonkin sortin vakuutus.

Kalustoa ei saa viedä koskiin.

Kaluston vuokraus

Kajakkiyksikkö 20 €/päivä+5 € alkava vuorokausi, max 4 h vuokraus (lähtö ja paluu vajarannasta) 10 €
Kajakkikaksikko 30 €/päivä+5 € alkava vuorokausi, max 4 h vuokraus (lähtö ja paluu vajarannasta) 15 €
Pieni peräkärry (1-6 kanoottia 1-7 vrk) 25 €/kerta
Iso peräkärry (1-12 kanoottia 1-7 vrk) 35 €/kerta
Kattotelineiden kuljetuspehmusteet 5 € pari/kerta

Kausimaksu 60 €

Kausimaksu sisältää kaluston vapaan käytön (iltamelonta, melontaretket, omatoimiretket). Vaatimuksena on Meloja 1 peruskurssi tai vastaavat taidot. Seuran tapahtumat ajavat edelle kaluston käytössä (retket, kurssit). Ennen kausimaksun maksamista ota yhteys melontatoimikunnan vetäjään. ”Kaluston vuokraajan tulee huolehtia siitä, että kaluston käyttäjällä on riittävät tiedot ja taidot”.

Kaluston vuokraus maksetaan ennakkoon ja osoitetaan vajanhoitajalle vuokraushetkellä.
Tilinro: OP FI92 5620 0920 5337 90

Saaja: Imatran Lapinkävijät ry
Viesti: Yksikön, kaksikon, jne vuokraus, sukunimi

Vuokra sisältää kajakin lisäksi, melat, melontaliivit ja aukkopeitot. Jos kalusto luovutetaan käytännön syistä aikaisemmin tai palautetaan sovitusti myöhemmin, ei ylimääräisistä vuorokausista veloiteta. Vuokrausta johtaa kanoottivajanhoitaja ja hänen kanssaan sovitaan kaikki asiat. Teemme työtä talkoilla ja vastaamme yhteydenottoihinne heti kun mahdollista.

Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata kanootilleen säilytyspaikan. Vuosimaksu on 30 € ja laskutus kyseiseltä vuodelta tapahtuu tammikuun lopussa.

Vajanhoitaja 046 637 0502