Melontaretket

Melontatoimikunta järjestää erilaisia melontaretkiä, jotka lähtevät pääasiassa kanoottivajoilta.

Melontaretkien tarkoitus on harrastaa melontaa turvallisesti yhdessä. Retket ovat erilaisia vaativuudeltaan ja niillä edetään melojien taitojen sekä olosuhteiden mukaisesti. Retken vetäjä (melontaohjaaja) suunnittelee retken ja huolehtii tarvittavista valmisteluista sekä vastaa retken toteutuksesta. Moni retki on meille perinne ja ne pyritään toteuttamaan joka vuosi.

Tässä retkiä, joita pyrimme jäsenillemme järjestämään.

Hiirenkorvamelonta on päiväretki toukokuussa. Puut puhkeavat lehteen, linnut muuttavat pohjoiseen ja me pääsemme nauttimaan kauniista kevätluonnosta. Kokoonnumme kanoottivajalle toukokuisena aamuna ja palaamme takaisin samana iltana.  Maatauolla tehdään tulet, keitellään kahvit ja paistellaan makkarat. Kelluntataukoja pidämme tarpeen mukaan. Päiväretkelle kertyy matkaa noin kaksikymmentä kilometriä.

Heinämelonta järjestetään heinäkuussa, savusaunamelonta elokuussa, kuutamomelonta keskiviikon iltamelonnan yhteydessä elokuussa ja ruskamelonta syyskuun lopussa – lokakuun alussa.

Suomi Meloo -kanoottiviesti eli Suomen suurin melontaviesti sopii jo melontakokemusta omaaville jäsenillemme. Pyrimme osallistumaan viestiin joko omalla joukkueella tai jonkun toisen seuran kanssa yhteisjoukkueella.

Melontaretkiin liittyvät tiedustelut pyydetään tekemään melontatoimikunnan yhteystietojen kautta. 

Suomi Meloo -päivän melontaretki / Yöttömän yön melonta la 12.6.

Toimintasuunnitelman mukainen Lapinkävijöiden jäsenille suunnattu retki melotaan la 12.6. klo 10.00 alkaen. Osallistuminen  edellyttää aikaisempaa melontakokemusta ja sen aikana melotaan noin 15 km Saimaan saaria kierrellen. Retken aikana pidetään maatauko ja kelluntataukoja tarpeen mukaan. 12.6. on myös Suomi meloo  ja soutaa -päivä jolloin harrastajia toivotaan runsaasti vesille julkaisemaan kuvia harrastuksestaan somessa.

Aikataulu, noin aikoja:

  • 10.00 lähtö vesille (tule vajalle viimeistään klo 09.20 jos haluat käyttää seuran kalustoa).
  • 14.00 mennessä paluu vajalle ja kaluston huolto

Ilmoittautumiset Anttille (retken vetäjä) jotta seuran kaluston riittävyys voidaan varmistaa.

Nähdään vesillä!