Melontaretket

Melontatoimikunta järjestää erilaisia melontaretkiä, jotka lähtevät pääasiassa kanoottivajoilta.

Melontaretkien tarkoitus on harrastaa melontaa turvallisesti yhdessä. Retket ovat erilaisia vaativuudeltaan ja niillä edetään melojien taitojen sekä olosuhteiden mukaisesti. Retken vetäjä (melontaohjaaja) suunnittelee retken ja huolehtii tarvittavista valmisteluista sekä vastaa retken toteutuksesta. Moni retki on meille perinne ja ne pyritään toteuttamaan joka vuosi.

Tässä retkiä, joita pyrimme jäsenillemme järjestämään.

Hiirenkorvamelonta on päiväretki toukokuussa. Puut puhkeavat lehteen, linnut muuttavat pohjoiseen ja me pääsemme nauttimaan kauniista kevätluonnosta. Kokoonnumme kanoottivajalle toukokuisena aamuna ja palaamme takaisin samana iltana.  Maatauolla tehdään tulet, keitellään kahvit ja paistellaan makkarat. Kelluntataukoja pidämme tarpeen mukaan. 

Heinämelonta järjestetään heinäkuussa, savusaunamelonta elokuussa, kuutamomelonta keskiviikon iltamelonnan yhteydessä elokuussa ja ruskamelonta syyskuun lopussa – lokakuun alussa.

Suomi Meloo -kanoottiviesti eli Suomen suurin melontaviesti sopii jo melontakokemusta omaaville jäsenillemme. Pyrimme osallistumaan viestiin joko omalla joukkueella tai jonkun toisen seuran kanssa yhteisjoukkueella.

Melontaretkiin liittyvät tiedustelut pyydetään tekemään melontatoimikunnan yhteystietojen kautta. Retket ilmoitetaan Melonta etusivulla sekä Facebookissa.