Syksyllä tapahtuu

Syysretki Kemppilän myllykoskelle ja Laivakivelle

Sunnuntaina 17.9.2023 retkeillään Ruokolahdella Laivakivellä ja Kemppilän myllykoskella. Tällä kertaa kävellään vain vähän ja keskitytään enemmän syksyiseen luontoon ja luonnon muovaamiin kohteisiin. Laivakivelle on metsätien parkkipaikalta vain n. 500 m ja Kemppilän myllykoskella parkkipaikka on kohteen vieressä. Kosken ympärillä on hyvät portaat rantaan asti, mutta varovaisuutta tarvitaan!

Myllykoskella teemme makkaratulet ja pidämme evästauon. Ota omat eväät mukaan.

Lähtö Vuoksenniskan Lidlin takapihalta klo 10:00. Sovitellaan kimppakyytejä, varaa pieni bensaraha kuskille, mikäli et lähde omalla autolla. Voit tulla matkaltakin mukaan, ole silloin yhteydessä Nannaan viestillä p. 044 0877 577

Retkeilyterveisin Nanna Hintsanen ja Johanna Pajari

 

Kaikenikäisten retkipäivä Ollinmajalla la 30.09.2023 klo 9-13

Tervetuloa viettämään mukavaa syyspäivää Ollinmajalle. Klo 10:00 Nannan vetämä kävelyretki läheiselle Pyssykalliolle. Lapsille omaa ohjelmaa. Voit myös tutustua majan uuteen metsäpolkuun omaan tahtiisi, pituus n. 1,5 km sekä katsastaa Ollinmajan uuden keittiön.

Tarjolla makkarat ja pullakahvit, joten ilmoittaudu tarjoilun vuoksi viestillä Nannalle 28.9 mennessä p. 044 0877 577