+65 ryhmän startti

Imatran Lapinkävijät toteutti Suomen Ladun pilottihankkeen Hyvinvointia ulkoilusta. Tarkoitus saada +65 ikäiset henkilöt ulkoilemaan kävellen lähialueellaan. Hankkeesta innostuneet Imatralaiset Ritva Paldanius ja Sirkku Tynkkynen kutsuivat ILK:n jäsenia ja kaikkia kiinnostuneita ikään katsomatta ensimmäiselle kävelylle.

 

 

 

 

 

 

 

Meitä kokoontui yhteensä 8 henkilöä Inkerin aukiolle, josta kävelimme loistosäässä Vuoksen vartta Mellonlahden tulipaikalle ja takaisin. Juttu kulki matkalla ja makkaratulilla. Alueen historiaakin kerrattiin. Kiitos Ritva ja Sirkku järjestelyistä. Mainittakoon, että vetäjät olivat tiedustelleet reitin/paikat etukäteen ja varanneet nuotipuut reppukantoon. Hyvä oli myös ohjeistus liukkautta vastaan. Lähes kaikilla oli nastakengät ja kävelysauvat.

Jatkosta tiedotus erikseen!

Teksti ja kuvat: Veikko Piiroinen