Uusia toimijoita kaivataan hallitukseen

Maaliskuussa on jälleen käsillä vuosikokous ja hallituksen henkilövalinnat. Tämä vuosi ollaan menty kahden ihmisen vajauksella, kun viime keväänä poisjääneiden varajäsenten tilalle ei löytynyt uusia. 

Yhdistyksen toimivuuden ja jatkuvuuden kannalta olisi elintärkeää, että hallitukseen saataisiin uusia toimijoita. Hallitus kokoontuu noin kahdeksan kertaa vuodessa ja yleensä kokoukset kestävät maksimissaan kaksi tuntia, joskus on selvitty tunnissakin. Hallitusta tarvitaan päättämään yhdistyksen yhteistä asioista, omaisuuden hoidosta ym. 

Hallitukseen kuuluminen ei velvoita järjestämään mitään toimintaa, tämä on toimikuntien tehtävä. Tärkeintä olisi halu ottaa vastuuta yhteisistä asioista ja tietysti kiinnostus yhdistyksen asioihin.

Tällä hetkellä Pekka Sarkanen hoitaa puheenjohtajan, rahastonhoitajan ja lapinmajahoitajan tehtäviä ja lisäksi vastaa kanoottivajojen kajakkipaikkojen vuokraamisesta. Sanomattakin on selvää, että näin ei voi jatkua loputtomiin. Koska Pekka jatkaa ainakin vuoteen 2026 puheenjohtajana, niin etsimme tällä hetkellä erityisesti uutta rahastonhoitajaa ja lapinmajojen hoitajaa. 

Jos kiinnostuit ja haluat saada lisäinfoa tehtävistä, ota yhteys kehen tahansa hallituksen jäseneen, niin käydään yhdessä läpi ko. tehtäviä. Yhteystiedot löydättäältä.