Ruskaretki Saariselälle vko 38 2024

Imatran Lapinkävijät ry järjestävät ruskamatkan Saariselän Raahenmajalle 14.-21.9.2024. Raahenmaja on varattuna Lapinkävijöille vko 38.

Matkalle ei järjestetä Lapinkävijöiden toimesta yhteiskuljetusta bussilla, mutta osallistujien kesken pyritään sovittelemaan mahdollisia kimppakyytejä.

Retkestä erillinen infotilaisuus Ollinmajalla maanantaina 15.01.2024 klo 18, jonka jälkeen myös suunnitelma tänne infoon tarkentuu.

Ilmoittautuminen ja kyselyt Nannalle p. 044 877 577. Matka vaatii toteutuakseen vähintään 12 sitovaa ilmoittautumista.

Osallistujia mukaan mahtuu maksimissaan 20. Retken hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Minimiosallistujamäärällä retken hinta on noin 380 eur/hlö ja mitä useampi lähtijä saadaan mukaan, sitä edullisemmaksi majoitus tulee henkeä kohden.

Ohjelma: (tarkentuu infotilaisuuden jälkeen tammi-helmikuussa)

Nanna vetää Raahenmajalta käsin päiväretkiä tai muuta ohjattua toimintaa, joihin voi jokainen halutessaan osallistua tai kulkea itsenäisesti omatoimiretkillä.

Joni järjestää viikon sisällä kolmen yön vaelluksen Urho Kekkosen kansallispuistoon. Alustavasti vaellus sijoittuu maanantaista-torstaihin, jotta niin ennen retkeä kuin retken jälkeenkin on aikaa viettää Raahenmajalla palautuen/latautuen. Päivämatkat on n. 15 km. Alustava reitti Kiilopä-Suomunruoktu-Tuiskukuru-Kotaköngäs-Rautulampi-Kiilopää. Kokonaismatka n. 53 km (4 vaelluspäivää).

Reissun oppaat: Nanna Hintsanen ja Joni Homanen